dimecres, 29 de setembre del 2010

Després de pessics, sacsejades, cops, crits... M’he adonat que puc deixar enrere tots els fils que han embolicat la meva vida, deixar de saltar en camins perduts i escapar-me del remolí de mentides que m’envolta. Ara sé que puc amb tot i el temps serà allò que jo vulgui, no pas un mur ni un nus.

He aprés que puc suportar qualsevol cosa, però s’ha acabat. Ara tinc l’oportunitat de fer-ho tot diferent, i vull que tu vinguis amb mi per tornar a descobrir-ho tot un altre cop. Prometem que deixaràs de controlar-ho tot; que deixaràs de racionalitzar les emocions, castigar les bogeries, contar les causalitats... Tanca els ulls i t’adonaràs que la vida no es pot reduir a uns simples càlculs, ja és hora que comencis a escopir el que et passa pel cap.

5 comentaris:

BITLLET DE TORNADA ha dit...

Molt interessant, Perla de la Nit. Sobretot allò de "deixar de saltar en camins perduts i escapar-me del remolí de mentides..."

estrella fugaç ha dit...

M'encanta Perla de la nit!!:D
"la vida no es pot reduir a uns simples càlculs, ja és hora que comencis a escopir el que et passa pel cap." aquesta frase és genial! tens tota la raó, hauriem de viure el moment i dir i sentir tot allò que volem, sense reprimint-se.

Trista alegria ha dit...

Genial perla de la nit!
M'ha encantat de veritat :)

Lluna de Plata ha dit...

M'ha agradat molt Perla de la Nit :)

ps ha dit...

Oh quanta raó! Perla gràcies!