divendres, 19 de setembre del 2008

Llibres que m'agraden

Hola a tots i a totes!
Jo us volia recomanar dos llibres que he llegit aquest estiu i que m'han agradat molt: Dones de Manhattan (Candace Bushnell) i Postdata, t'estimo (Cecilina Ahern). La pel·lícula d'aquest ùltim és boníssima,i a la vegada us aviso que també és molt trista.Ja aniré passant per aquí i intentaré deixar fragments o frases ben xules!
Un petó i fins demà!

Lali

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu, respecte el llibre de PD: t'estimo, i la pel·lícula! L'altre que has recomenat no l'he llegit, però també hi ha una altre persona que me l'ha recomenat, així que avera si el puc llegir.

un petó.
Bon cap de setmana!

Dafne ha dit...

Sobre PD: T'estimo, només he vist la pel·licula amb castellà i la veritat és que em va deixar molt tocada, tot i que és una gran pel·licula.

M'agradaria llegir el llibre també.

Un petó i bon cap de setmana.

Anònim ha dit...

jo sincerament no le ni llegit ni vist la pel·licula però si en parleu tan i tan bé serà hora que mi posi vingua bona nit i fins demà


Pepe botella :P

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes!
Respecte als dos llibres que hi han recomanats en aquest missatge, no n'he llegit cap, però vist els vostres comentaris segur que són llibres que estan molt bé.
Però jo, us recomanaria un altre llibre. És una saga formada per tres llibres: Memòries d'Idhun I, II i III. Aquets tres llibres, estan basats en ciència ficció i fantasia i almenys a mi, m'han fet reflexionar molt i si els llegiu, no us en penedireu.

Fins aviat!