dimarts, 13 de gener del 2009


A vegades, quan els dies són grisos, quan sona el despertador en el teu somni més plàcid per arrossegar-te a un nou dia d'estrés, quan els problemes se t'acumulen, quan plores sense saber perquè, quan estàs enfadat amb tu mateix fins a arribar a fer-te mal... creus equivocadament que ets una eterna víctima d'infelicitat.

Però reacciona només un minut. Tanca els ulls. Respira profundament fins a omplir de nou d'aire fresc els teus pulmons. Sent com el teu cor es relaxa, la sang palpita en les venes, les teves pulsacions baixen.

I transporta l'ànima a aquells petits moments que et fan sentir viu.

Els matins del diumenge quan el sol et fa sortir del llit, aquells dies de platja deixan-te arrossegar inert per les ones; la sorra calenta sota el teu cos; la música que et mou, que t'anima; els dissabtes per la nit quan et prepares per a una nit esbojarrada; les tardes de sofà i pel·lícula sota tres capes de mantes; els sopars entre amics xerrant i rient amb ganes; quan l'aigua calenta de la dutxa recorre la teva pell reconfortant-la per totes les hores estressades i cansades; les trucades a qualsevol hora i qualsevol dia de la gent que t'importa i sentir, de tant en tant, aquelles pessigolles, aquell formigueix, quan determinades mans recorren la teva esquena...

Infinits instants que confirmen que la felicitat existeix, sense cap mena de dubte.

Així doncs, t'explicaré el meu secret:
els moments més grans, són els petits moments.


Raiden