divendres, 18 de desembre del 2009

Tants somriures...

La vida és somriure, somriure i tornar a somriure. Quants són els somriures viscuts? Molts! Perquè la vida es basa en somriure; somriures de tants tipus... Somriures fàcils, aquells que treus en els pitjors moments quan les persones que més estimes et demostren que realment estan amb tu; somriures obligats, aquells que et surten en situacions compromeses, situacions amb odi, rancúnia, aquell somriure hipòcrita que tots sabem fer; somriures sincers, la simple rialla que tots fem en un moment donat, en aquells períodes de temps on demostres la teva felicitat en veure un fet o simplement t’alegres de veure qualsevol cosa; somriures reals, aquells somriures amb les més divertides i espontànies riallades. Hi ha tants i tants tipus de somriures...

Vols jugar a comptar els somriures que has fet al llarg de la teva vida? O més fàcil, vols jugar a comptar els que simplement fas amb un dia? Jo et responc, MOLTS!

4 comentaris:

estrella fugaç ha dit...

Si, la veritat és que hi han molts tipus de somriures... però lo important és no deixar de fer-ho. Sempre s'ha de trobar un motiu per somriure:)

M'ha agradat molt el text Trista alegria!!^^

Lluna de Plata ha dit...

Un text genialíssim Trista Alegria:D:D
Hi ha una gran frase que m'encanta, treta dels còmics de la Mafalda que diu:

"Comença el dia amb una gran rialla i veuràs que divertit és desentonar amb la gent"

Nina ha dit...

hahahah teens tota la raó. A vegades somriures tristos també ;) psst! gràcies per fer-me treure somriures alegria tristota:):)!

Idhunita ha dit...

Tens tota la raó amb aquest text!

A vegades un somriure pot arreglar molts fets, i alhora permet que les persones del voltant es sentin millor, pel sol fet de veure't somriure.

Per tant, per molt que no tinguis ganes de somriure, fes-ho: per tu i pels altres i veuràs com aquell pilot de sorra es torna en un trist i insignificant gra de sorra.

Llavors, hi ha els somriures d'al·legria que són els més fàcils de fer i els que permeten obtenir la felicitat...i sense ser cap excepció...jo també sóc incapaç de contar tots els somriures que he mostrar al llarg de la meva vida!

Bon nadaal!