dimecres, 24 de març del 2010

El destí?

Us heu parat mai a pensar per què les coses passen com passen i no d'una altre manera? És simplement casualitat o potser és que les coses passen per alguna cosa? No ho sé, potser si algunes coses no haguessin passat o si hagués fet les coses diferents, potser ara tot seria diferent, potser m'hauria estalviat molts mals de caps i moltes patacades. Però potser no hauria conegut totes aquelles persones especials que han passat per la meva curta vida i potser no hauria pogut disfrutar d'alguns moments inolvidables...
La vida és un camí ple de sorpreses on no saps mai què hi pots trobar i per molt que vulguis canviar les coses no es pot tornar enrere. Potser és cert que el destí ens té preparades algunes coses, però nosaltres som els qui prenem les nostres decisions, els que diem què volem fer amb la nostre vida, i sí, moltes vegades ens equivocarem però ningú ha dit que la vida és fàcil. Ningú és perfecte, tothom té defectes i virtuts i això és el que fa que les persones siguin especials.


"La millor manera de vèncer les dificultats és atacant-les amb un magnífic somriure"
Baden Powell.

5 comentaris:

.:Xènia:. ha dit...

Tens raó no sabem si som titelles o si simplement tot el que passa és fruit del destí i de la sort. Per això és millor disfrutar la vida vingui com vingui.

M'encanta la frase de Baden Powell.;)

Trista alegria ha dit...

I sí, realment els nostres defectes i les nostres virtuts ens fan ser diferents, i per tant, persones.
M'ha agradat molt el text!
Felicitats!!!

BITLLET DE TORNADA ha dit...

Molt interessant! I molt bona la frase de Baden Powell!

flicka ha dit...

O bé potser hi ha algun ésser superior que ho sap tot, i que ens té preparades un munt de sorpreses a la vida! Jo personalment, prefereixo pensar que és així, i no fruit d'un conjunt de casualitats!

Cacaolat ha dit...

jaja, m'ha agradat molt la frase de Baden Powell! :D