dijous, 18 de març del 2010

Llibres que m'agraden


Maletes perdudes és la primera novel·la de Jordi Puntí. És un llibre amb un punt de partida molt interessant, que no decep en cap moment. Molt interessant, ben escrit i ben resolt el final. Penso que és una bona història que demostra que el manlleuenc té molt camí per davant en el món de la literatura.

La trama gira entorn d’en Gabriel, que va abandonar els seus quatre fills de mares diferents i que viuen en quatre ciutats diferents d’Europa, i que ara hauran de trobar-se per descobrir què se n’ha fet del seu progenitor a qui no han vist des que eren molt petits. Després de descobrir que no són fills únics, sinó que tenen germans amb qui comparteixen pare i nom (Cristòfol, Christof, Christophe i Christopher), començaran a desenterrar records que els puguin portar fins al seu pare, un camioner que va voltar per tot Europa durant els anys seixanta i setanta.

L’any 1998 vaig llegir Pell d’armadillo, el primer llibre de Jordi Puntí i ja em va semblar molt interessant, ara recomano també aquestes Maletes perdudes, que amaguen secrets prou importants.

2 comentaris:

Huckleberry ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Huckleberry ha dit...

N'havia sentit a parlar i també me l'han recomanat.
Sona molt interessant.
Me'l apunto! (: