divendres, 6 de novembre del 2009

La vida.

Un viatge llarg, carregós; un viatge difícil de superar. Entrebancs, problemes, sentiments, emocions, tots ells presents en un únic trajecte.
Sempre hi ha entrebancs i problemes que et fan caure, però de la mateixa manera et fan ser fort i t’ajuden a entendre un valor important, l’amistat. Qui està present en aquells entrebancs que la vida t’imposa, t’estima.
Sentiments i emocions que fan que entenguis el sentit de la vida; sense ells potser no valdria la pena viure. Ganes d’estimar i de ser estimat, de saber al despertar que aquell dia t’espera un petó o simplement una abraçada que t’ajuda a tirar endavant.
Sí, la vida, aquest camí que mai saps quan acabarà, però aparentment sembla molt llarg fins que t’adones del temps que portes recorregut i et lamentes de les coses que no vas fer i potser havies d’haver fet.

Amic, et convido a viure la vida, a veure la màgia allà on potser no hi és; simplement estima i deixa que t’estimin. Viu el moment.

1 comentari:

estrella fugaç ha dit...

Estic d'acrod amb tu Trista Alegria, si tenim problemes, dificultats, sempre s'ha de mirar el cantó positiu, perquè de cada desgràcia s'apren alguna cosa i s'han d'aprofitar les oportonitats k ens dona la vida, no deixar-les passar i viure el moment!

Molt bon text!:D