dimecres, 18 de novembre del 2009

VIU AMB UN SOMRIURE ALS LLAVIS


La vida no es basa en somnis, no és ni tan sols l'ombra del que de nens somiem, existeix una cruel realitat sempre en l'espera, a l'aguait. Però tot depèn de nosaltres, de les nostres decisions i la forma en la qual superem els obstacles en el camí. Ningú ens diu com hem d’actuar, què hem de fer; hem de pendre les nostres pròpies desisions i apendre dels nostres errors.

Això si, mai hem de oblidar posar un somriure als nostres llavis, perquè amb un somriure pots fer tot allò que et proposis, només has de confiar que així serà.

5 comentaris:

Lluna de Plata ha dit...

M'ha agradat molt Estrella fugaç!
és veritat quan portes un somriure a la cara tot va millor, i quan comences el dia amb un dibuixat als llabis, veus el món diferent ;)

*La foto genial ;)

Trista alegria ha dit...

sí, realment els somriures són una gran medecina per tots els mals i t'ajuden a veure la vida amb més optimisme, però sí, la vida és cruel i suposo que a vegades també hem d'acceptar la realitat encara que no ens agradi.
M'ha agradat molt!!
Felicitats pel text :)

Anònim ha dit...

Genial!
molt macu estrella fugaç!
es ben cert la vida és un cami d'obstacles on no hi ha segones oportunitats.

Idhunita ha dit...

El somriure ens permet sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i alhora fer que aquest estat emocional s'encomani, per dir-ho d'alguna manera, a tota la gent que ens envolta.

Per tant, encara que a vegades viure amb un somriure als llavis sigui complicat, ens hem d'agafar la vida amb un somriure, ja que així els obstacles seran més fàcils de superar! ;)

BITLLET DE TORNADA ha dit...

Molts somriures fan una rialla i aquesta sempre ajuda a superar-ho tot!