dilluns, 23 de novembre del 2009

Valent.
Valent és lluitar sense parar per allò que vols aconseguir. És no sortir corrents. És donar-ho tot per un somni encara que siguis l’únic que creu en ell.
És estar els núvols i voler pujar més amunt. És fer fora la por a cops del camí. És saber tenir els peus al terra i la mirada al cel.
És no rendir-se davant del perill. Valent és creure en un mateix. És preferir està sol que mal acompanyat.
Valent és llevar-se i cridar quan tothom està dormint. És no conformar-se. Valent és saber dir “no” quan tot el món diu “sí”.
És deixar el passat al seu lloc i disfrutar del present. Valent és anar amb la veritat per davant. Valent és treure un gran somriure quan l’ànima plora desconsoladament.
Valent és aprendre que hi ha persones que surten del camí, i d’altres que hi entren. És aprendre a despedir-se. Valent és saber que la vida és un canvi constant i no tenir por de viure-la.
Valent és mirar els ulls de qui no coneixes. És no avergonyir-se. Valent és anar amb la veritat per davant.
Valent és anar al desert a buscar aigua i a l’infern per conèixer el paradís dels àngels.
Tot i que, el més valent de ser valent és ser un mateix.



:)

6 comentaris:

estrella fugaç ha dit...

oooh que boniic!! m'ha agradat molt perla de la nit!!;)

sempre has de ser tu mateix, mostrar-se tal i com ets, perquè tothom té allò que el fa ser especial.

Hamlet ha dit...

Molt bon text, perla de nit!M'agrada quan dius "no tenir por a viure-la.." hi estic totalment d'acord, i hi ha força casos de gent que per por a arriscar-se no aconsegueix res a la vida i viure amb por és el que ens impedeix viure amb harmonia amb el que ens envolta i aconseguir realitzar nous reptes, creixent com a persones.

BITLLET DE TORNADA ha dit...

Estic segura que ets molt valenta, Perla de la nit! Només cal llegit aquest text...

Idhunita ha dit...

Tens molta raó amb aquest text, ja que moltes vegades, per por a les opinions que es puguin generar al nostre voltant no actuem com voldríem i és llavors quan perdem el que ens fa únics com a persones.

flicka ha dit...

oostres.. he cadat de pedra! escrius molt i molt bée, de veritat! m'agrada molt tot el qe dius i estic d'acord amb totes les idees que has volgut transmetre en aqest text:)

Raiden ha dit...

l'ú´tima frase és impressionant :)