dilluns, 23 de novembre de 2009

T'estimo

Dir-te que t’estimo se’m queda petit, algú hauria d’inventar noves paraules per a definir els meus sentiments de lliurement, d’admiració , de necessitar-te cada segon.
Això sento o més.
Et dic que t’estimo, però ja ho saps, potser de tant repetir-t'ho s’alteren les paraules, però no, cada vegada que t'ho dic és perquè el meu amor per tu ha augmentat.
Vull que ho sàpigues, no t'estimo en passat, no t'estimo en present, ni t'estimo en futur, és un amor sense temps, tampoc té distàncies, és simplement amor pur, carregat d'il·lusions, ple de promeses que no han de complir-se, perquè ja es van complir totes quan et vaig conèixer.

T'estimo,
com dues paraules que formen un somriure en els teus llavis, com dos cels plens de colors reflectits en els teus ulls, com dues paraules infinites que no han de deixar de sentir-se.
Estimar-te en realitat és un premi, desconec si et mereixo, almenys lluito per merèixer-te, però és un premi, és un regal que qualsevol persona hauria de rebre, però que només tinc jo.

Gràcies per ser com ets.


hahah aquest text el vaig trobar fa bastant, i la veritat és que m'encanta!

3 comentaris:

Perla de la Nit ha dit...

És preciós!! M'encanta :)

BITLLET DE TORNADA ha dit...

L'amor ens fa escriure moltes coses, eh?

Lluna de Plata ha dit...

Doncs si Txell, ni que ho juris. ÉS preciós el text, d debó, estava pensant ho està describint tal i cmo és,indescriptible :)