dilluns, 1 de juny del 2009

Somriures de Bombai

L'any 2003, en Jaume Sanllorente és un jove periodista amb una vida d'èxit a Barcelona. Un bon dia, una agència de viatges el convenç per anar-se'n de vacances a l'Índia. Aquell primer viatge al país de les vaques sagrades produeix un gran impacte al Jaume, sobretot per la pobresa punyent que contempla als seus carrers.
Nombroses casualitats i fets propiciats per l'atzar porten en Jaume a prendre consciència del món on viu i a pensar que pot fer alguna cosa per arreglar-lo. Després de conèixer un petit orfenat a Bombai que és a punt de tancar les portes i els seus quaranta nens a punt de tornar als prostíbuls de la ciutat, en Jaume pren la decisió que canviarà la resta de la seva vida. I, com a conseqüència d'això, la de moltes persones més. El seu destí està escrit a les voravies de Bombai.

A Somriures de Bombai. El viatge que va canviar el meu destí, en Jaume ens descobreix, amb el seu relat detallat i la seva visió amorosa, les realitats d'un país de grans contrastos i ens desvetlla el secret per ser més feliços tot buscant la ventura dels altres. Una història de solituds, de rescats, de perills, d'injustícies, d'amenaces de mort i de superacions, que ens proporciona un exemple per seguir endavant malgrat les adversitats. Una lliçó d'amor savi, de lliurament, de sacrifici i d'esperança que ens convida a recórre el camí cap a un món millor.


"Les accions d'aquest activista català són un exemple de valentia i de lliurement per als indis. Qui digui que la generositat comença al nostre país és que mai no ha conegut en Jaume Sanllorente" Yogesh Gupta. The Times of India


1 comentari:

BITLLET DE TORNADA ha dit...

Me l'apunto a la llista, sembla que ha d'estar molt bé!! Gràcies per la recomanació!!