dimarts, 4 de gener del 2011

TEMPS ENTRE COSTURES


En temps previs a l'esclat de la Guerra Civil, Sira viu a Madrid allunyada de la política, tan sols es preocupa de canalitzar la seva jove vida i d'ajudar a la seva mare en el taller de costura on han treballat tota la vida. Però la seva rutina es veu alterada en conèixer a un aposto cavaller que la sedueix perquè es casi amb ell. L'home és un crápula que l'enganya perquè inverteixi uns diners que Sira ha rebut del seu pare, al que ha conegut sent ja major, en un negoci en el protectorat espanyol del Marroc.

La vida en la seva recentment estrenat matrimoni no serà un camí de roses, nostra protagonista d'un dia a un altre despertarà amb la seva vida canviada i haurà de fer gala d'una maduresa adquirida a força de cops per tirar endavant sense el seu marit, que s'ha esfumat amb els seus diners. Per sort, coneixerà a Candelaria, una matutera acostumada a sobreviure en un món de penúries, que la tornarà a introduir en la cort i confecció, obrint-li un camí d'aventures i d'intriga, entre el glamur de l'alta societat, per mitjà d'una tenda d'alta costura en la *Sira es veurà així submergida en l'espionatge entre britànics i alemanys en una zona del món que se li quedarà petita.

Aquesta novel·la de la María Dueñas me la van regalar pel tió i des de llavors no he pogut parar de llegir, us la recomano!!!!! MOLT BON ANY!!!

1 comentari:

BITLLET DE TORNADA ha dit...

Moltes gràcies per la recomanació, Lluna de Plata. Me l'apunto a la llista de lectures pendents!