dimecres, 30 de setembre del 2009

Llibre que recomano


A TRES METRES SOBRE EL CEL


Novel·la escrita per Federico Moccia. És una novel·la romàntica que reflexa l'amor adolescent. Una noia que es diu Babi, de classe bastant alta, centrada amb els estudis i bucant algun amor i un noi que es diu Step, mal eduacat, no estudia ni treballa i es passa el dia amb els seus amics corrent amb moto i participant en curses il·legals.

No tenen res en comú però l'amor els ajuntarà, ella no serà tan innocent i ell potser una mica més dolç, tot i que, qui juga amb foc es crema i no totes les parelles d'adolescents acaben bé.


Em va agradar molt, és una novel·la que et cativa, una gran història d'amor.

També hi ha la pel·lícula amb italià i subtitols castellans.

5 comentaris:

BITLLET DE TORNADA ha dit...

Benvingut, Aberfi! Si vols continuar amb Federico Moccia et recomano també Perdona si et dic amor. Si busques a l'arxiu del blog, hi trobaràs la ressenya (octubre de 2008)!

Anònim ha dit...

Tinc ganes de llegir aquest llibre des de fa molt de temps! Haviam si aquest Nadal começo! La història sembla bona!

Aberfi ha dit...

Txell a l'estiu també vaig llegir Perdona si et dic amor, també em va agradar molt :). Tinc pendent el de Tinc ganes de tu.
Fins demà!

Nina ha dit...

Oh Aberfi em va encantar aquest llibre! I tens raó, a vegades aquest tipus d'amor, no sempre acaba bé... llàstima. Es veu que han fet una película també, però només existeix en italià i el subtituls amb castellà (de totes maneres, sempre el llibre és molt millor).
Haha, va un petó! i animat a començar tinc ganes de tu, que me l'estic llegin i tot i que no és com me l'esperava, està molbé!

Anònim ha dit...

Sóc una gran fan de Federico Moccia, m'he llegit "Perdona si et dic amor" i he vist la película que es menciona en el post, i en versió original no te desperdici, vaig quedar enamorada de la història.
Ara mateix estic enmig de "Tinc ganes de tu" i de moment m'encanta!