dimarts, 9 de març del 2010

Llegeix i canvia

El dia més bell? Avui. La cosa més fàcil? Equivocar-se. L'obstacle més gran? La por. L'error més gran? Abandonar-se. L'arrel de tots els mals? L'egoísme. La distracció més bona? El treball. La pitjor derrota? El desànim. Els millors professors? Els nens. La primera necessitat? Comunicarse. El que et fa més feliç? Ser útil per als altres. El misteri més gran? La mort. El pitjor defecte? El mal humor. La persona més perillosa? La mentidera. El sentiment més repulsiu? El rancor. El regal més bonic? El perdó. El més imprescindible? Una llar. La ruta més ràpida? El camí correcte. La sensació més agradable? La pau interior. El millor remei? L'optimisme. La millor sastisfacció? El deure complert. La força més potent del món? La fe. Les persones més necessàries? Els pares. La cosa més encantadora de totes? L'amor.

Deixar-te portar pel transcurs del temps és de covards.
Cal que t'aturis a pensar.
Descobreix qui ets i fes-ho a propòsit.

5 comentaris:

estrella fugaç ha dit...

Un text preciós Flicka! tens tota la raó el temps passa ràpid i l'has d'aprofitar. No pots simplement veure'l passar sense fer-hi res.

BITLLET DE TORNADA ha dit...

Molt interessant, Flicka! Tenim moltes preguntes per respondre encara...

Lluna de Plata ha dit...

Molt original Flicka! M'ha agradat molt ;) preguntes que mai ens fem, amb una resposta sencilla i clara ;)

Anònim ha dit...

Pot sr que aquest text sigui de la Teresa de Calcuta??? És molt bonic, m'agrada molt Flicka, estaria bé que el recordéssim en el nostre dia a dia...

flicka ha dit...

Dons sí! tens tota la raó, el que pasa és que jo el vaig trobar a una pàgina web d'un meu amic, i no sabia que l'havia escrit ella, però ara ho he buscat i sí :)
Tot el mèrit és per a ella!