diumenge, 18 de gener del 2009

Dos ciris al diable


El llibre Dos ciris al diable, de Laura Gallego Garcia és un llibre que recomano a qualsevol persona que li agradi evadir-se del món real i endinsar-se en la fantasia en algun moment.
És un llibre on no pots deduïr fàcilment què succeirà després i fa reflexionar sobre la vida i el nostre planeta. En el fons, és un llibre amb doble significat.
Per donar-vos una idea de que tracta el llibre posu el resum de la contaportada:
"La Cat i el seu pare s'aturen a descansar prop d'una àrea de servei. La Cat necessita estirar les cames, menjar una mica...Quan torna troba el pare estès a terra, mort, enmig d'un bassal de sang. Esverada, li pren l'arma i fuig. A partir d'aquell moment té un sol objectiu: descobrir qui són els assassins per vejar-se. Però...el seu pare és, era, un àngel. I si els àngels li fallen, en qui podrà confiar?"
"Els àngels i els dimonis. Els guardians i els destructors. L'ordre i el caos. L'estabilitat i el canvi..."
"Vosaltres no solament destruïu la vida sinó que esteu atacant les condicions necessàries perquè la vida existeixi... I el més desconcertant és que no sembla pas que en sigueu conscients... La vostra manera de viure, la vostra simple existència, és una mala notícia per a la resta del planeta."
*Idhunita*

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sembla molt bona recomanació, Idhunita...