dilluns, 19 d’octubre del 2009

Memòries d'Idhun - La Resistència / Laura Gallego



El dia de la conjunció atral dels tres sols i les tres llunes, Ashran el nigromant utilitza el poder dels astres per permetre als sheks, les serps alades, perquè puguin conquerir el món d'Idhun. Amb aquest mateix poder mata tots els dracs i els unicorns menys un de cada raça, l'últim drac i l'últim unicorn.
L'argument es desenvolupa principalment a la Terra i a Limbhad, un món paral·lel que serveix de refugi a la resistència. Narra les aventures d'en Jack i la Victoria, dos adolescents terrícoles, per trobar l'unicorn Lunnaris i el drac Yandrak. Estan acompanyats de dos idhunians: en Shail, un mag, i l'Alsan, un guerrer hereu del tron de Vanissar, un regne humà d'Idhun. Ells són la resistència. En les seves aventures han de fugir d'un sicari de l'Ashran, el senyor de les serps que senyoreja el món d'Idhun. L'assassí és en Kirtash
, del qual la Victòria s'enamora perdudament. La seva primera gran batalla es lliura dins seu. Ha de triar entre l'amor tendre que sent per en Jack o l'atracció irracional respecte a en Kirtash.



És un llibre molt bonic, per aquells que els hi agrada l'amor i l'aventura, el recomano.


També hi ha la segona part (Tríada) i la tercera part (Panteó)

5 comentaris:

Lluna de Plata ha dit...

M'han dit que són molt bons, mel's han recomanat bastants cops. Estan a la llista Niina!;)

BITLLET DE TORNADA ha dit...

Molt bona recomanació! Tothom qui els ha llegit els ha trobat molt bons!

Anònim ha dit...

si, jo els he llegit i també ho penso!! Son genials!!!

estrella fugaç ha dit...

nina, jo els he llegit i són genials!!! el que em va agradar més va ser l'últim.

jo també us els recomano!:D

pàgina ha dit...

són genials aquets llibres :) em van agradar molt, ja que els sentiments que mostren els protagonistes són com els de qualsevol adolescent però en un context totalment diferent al de la realitat! jo també els recomanu són dels que es començen i no pares!